Reserveren

Tafelindelingen mogelijkheden

Diner (max 40 pers.)
Theater (max 40 pers.)
Carré (max 25 pers.)
Lange tafel (max 25 pers.)
U-vorm (max 20 pers.)

Vergaderen

Business arrangement*
prijzen per persoon

Onbeperkt verse koffie, thee en mineraal­water, luxe assortiment koekjes, gebruik van een beamer met scherm en flip-over, onbeperkt gebruik van draadloos en breedband internet berekenen wij:

per dagdeel 8
per hele dag 12,5

Zaalhuur*
Wanneer u onze vergaderruimte reserveert, inclusief uitgeserveerde lunch of diner voor 20 personen of meer, berekenen wij geen kosten voor het huren van de ruimte zelf. Indien u onze vergaderruimte wilt reserveren zonder gebruik te maken van lunch en/of diner berekenen wij:

per dagdeel 50
per hele dag 80

Als u op zoek bent naar een ruimte voor een besloten lunch of diner met uw gasten, medewerkers of relaties, dan is dat ook mogelijk. U kunt uw eigen invulling geven aan de gelegenheid.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Lunch

A la carte lunch* 
prijzen per persoon

Naast de lunch en het diner wat u op onze menukaart vindt, stelt onze chef wekelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoensproducten. Laat u verrassen door
de creativiteit van onze chef en zijn brigade.
Bij het menu kunt u in plaats van een nagerecht ook kiezen voor koffie of thee met friandises.

2-gangen 27,50
3-gangen 34

Broodjeslunch*
prijzen per persoon

Soep van de dag, luxe belegde broodjes, mineraalwater, verse jus d’orange

broodjeslunch 12,5

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Vergaderen

Restaurant Le Brasseur heeft in het sfeervolle restaurant een aparte ruimte waar u in alle rust kunt ontmoeten. De prachtige omgeving, praktische ligging en de moderne apparatuur die wij bieden, maakt deze ruimte bijzonder geschikt voor een geslaagde vergadering of meeting. Wij zijn uitermate flexibel in het invullen van uw dag of dagdeel. Alles kan in overleg.

Onze vergaderruimte kunt u gebruiken vanaf 8.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur. Aansluitend kunt u deze ruimte ook bespreken voor diner. De ruimte is voorzien van een projectiescherm. Naar wens plaatsen wij een beamer en/of een flip-over. De vergaderruimte kenmerkt zich door de warme inrichting met een sfeervolle gashaard. Een moderne maar informele omgeving. Daarnaast heeft u toegang tot de besloten binnentuin vanuit de erker. Wij verzorgen hier uw besloten lunch of diner, bedrijfspresentaties en vergaderingen voor gezelschappen tot 40 personen.

Op de hoogte blijven van onze acties