Reserveren

Trouwen bij het pittoreske & culinaire Le Brasseur

Wellicht kom je vaker bij ons langs, of misschien is dit voor het eerst dat je ons ontmoet. We stellen ons graag aan je voor. Le Brasseur is een sfeervol restaurant in het historische centrum van Maarssen. De chef en het toegewijde team stellen op basis van maatwerk de bijzonderste dag van uw leven samen.

 

Ceremonie, diner & feest

Zowel de trouwceremonie, het diner als het feest kunnen we voor jullie verzorgen. Onze chef komt van tevoren op bezoek om een gevoel te krijgen bij jullie smaak. Naar aanleiding van dat gesprek, stellen we een (hapjes)menu samen. Gecombineerd met passende dranken zorgen we dat de dag tot in de puntjes bij jullie past.

 

Voor ieder seizoen

Je kunt bij ons binnen en buiten trouwen: Aan het water op ons zonovergoten terras of binnen in de warme besloten ruimte met gashaard. Omdat we ieder seizoen van kaart wisselen, kunnen we ook de hapjes of een eventueel diner geheel met seizoensingrediënten samenstellen. Uiteraard met passende wijnen of andere dranken.

Jullie dag, jullie wensen

Omdat we jullie graag beter leren kennen voordat we een voorstel maken, voeren we het liefst eerst een gesprek over de wensen. We maken graag een afspraak voor een kennismaking.

 

Drank

Voor jullie dag hebben jullie de mogelijkheid om losse drankjes te bestellen of vooraf een drankarrangement af te spreken. Wij bieden hiervoor 2 verschillende arrangementen aan.

Binnenlands gedestilleerd arrangement
koffie, thee, frisdrank, bier, huiswijnen, port, sherry, vermouth en jenevers.

1 uur arrangement 7,5 euro
2 uur arrangement 13 euro
3 uur arrangement 18,5 euro
4 uur arrangement 24 euro

Buitenlands gedestilleerd arrangement
binnenlands gedestilleerd arrangement aangevuld met binnenlands gedestilleerd dranken en likeuren (exclusief whiskeys en cognacs).

1 uur arrangement 13 euro
2 uur arrangement 19 euro
3 uur arrangement 25 euro
4 uur arrangement 31 euro

Borrel

Le Brasseur – eenvoudig & precies genoeg
7 euro per persoon
– bitterballen | mosterd
– gebakken gamba’s | chilisaus
– geitenkaasstengels | kruidenmayonaise
– boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Le Brasseur – eenvoudig met extra’s
9 euro per persoon
– bitterballen | mosterd
– gebakken gamba’s | chilisaus
– geitenkaasstengels | kruidenmayonaise
– boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise
– garnalenkroketjes | kreeftenmayonaise
– tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chili saus

Le Brasseur – alles erop en eraan
11 euro per persoon
– bitterballen | mosterd
– gebakken gamba’s | chilisaus
– geitenkaasstengels | kruidenmayonaise
– boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise
– garnalenkroketjes | kreeftenmayonaise
– kiploempia | kikkoman | chilisaus
– tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chili saus
– gerookte amandelen | gemarineerde olijven

Diner

3-GANGEN | 37

Voorgerechten

RUND
carpaccio | notensla | parmezaan | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise

TONIJN
tonijntartaar | sperziebonen | ei | paprika | ui | olijven | cherrytomaat | kreeftenmayonaise

BIET
rode & gele biet | paranoten | feta | Granny Smith appel | gemengde sla | aceto balsamicodressing

Hoofdgerechten

RUND
gebakken diamanthaas | paprika| rode ui | beukenzwam | rode port-jus | huisgemaakte friet | mayonaise

RODE MUL
gegrilde rode mulfilet | gnocchi | tomaat | basilicum | olijven | rucola | saffraansaus

GORGONZOLA
ravioli met gorgonzola | walnoten | oesterzwam | pastinaak | courgette | paddenstoelen-dragonsaus

Dessert

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop |
suikerbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

4 gangen | 44

Voorgerechten

KALF
marbré van kalf | eendenlever | parmaham | kruidensla | knolselderij | mosterdmayonaise

GEITENKAAS
spekkoek van geitenkaas | peer | gele biet | kletzenbrood | rode port stroop

ZALM & MAKREEL
bonbon van zalm | makreelmousse | sesamstengel | cherrytomaat | kruidenmayonaise

Tussengerechten

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

TRUFFEL
truffelroomsoep | paddenstoelen | crème fraîche | bieslook

Hoofdgerechten

VISPARADE
gebakken coquille | gamba | doradefilet/zeebaarsfilet | inktvis | sojabonen | zeekraal | risotto | kreeftensaus

KALF
kalfsstoofpot | regenboog wortelen | melous-ui | pommes berny

GORGONZOLA
ravioli met gorgonzola | walnoten | oesterzwam | pastinaak | courgette | paddenstoelen-dragonsaus

Dessert

CHOCOLADE
chocolade proeverij | vanillesaus | hazelnootroomijs

KAAS
3 boerenkazen | noten | druiven | brioche

FRIANDISES huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

Walking dinner
5 gangen | 37

VOORGERECHT

RUND
rundercarpaccio | tomaat | kappertjes |
rucola | parmezaan | truffelmayonaise

TUSSENGERECHT

GEITENKAAS
spekkoek van geitenkaas | peer | gele biet | kletzenbrood | rode port stroop

SOEP

KREEFT
kreeftensoep | gambatartaar | cognacroom

HOOFDGERECHT

KALF
kalfsstoofpot | regenboog wortelen | melous-ui | pommes berny

NAGERECHT

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

Op de hoogte blijven van onze acties