Reserveren

Ah Lente, daar ben je dan. Niks zo heerlijk als de voorjaarszon, of nou ja, bijna niks. Want in het Paasweekend 21 & 22 april serveren wij een paasbrunch van 12:00 tot 16:00, en daarna het 3-gangen Paasmenu. Mét amuse. En dat is nog lekkerder dan het zonnetje, beloofd. Reserveer jullie tafeltje hier.

Paasbrunch: van 12:00 uur tot 16:00 uur
volwassen € 27,50 p.p. | kinderen tot 12 jaar € 15,00 p.p

Paasdiner: vanaf 17:00 uur
€ 37,50 p.p. | wijnarrangement € 15 p.p.

 

PAAS BRUNCH & 3-GANGEN MENU

BRUNCH

BROOD
boerenlandbrood | brioche brood | zuurdesem | suikerbrood | croissant | paasstol

VIS- & VLEESWAREN
rundercarpaccio | prosciutto | kalkoenfilet | roompaté | 
gerookte ossenworst | gerookte zalm | gerookte makreel | tonijntartaar

KAASSOORTEN
jong belegen | jonge geitenkaas | komijnekaas | roombrie | bieslookroomkaas | oude Utrechtse kaas | blauwaderkaas

ZOET BELEG
jam | honing | appelperenstroop | hagelslag

WARME GERECHTEN
boerenham | honing-mosterdstroop | aspergesoep | 
verschillende soorten ei | pancakes | ahornsiroop

ZOETIGHEDEN
bavarois | chocolademousse | verschillende ijssoorten | 
wafels | kersen | slagroom

DINER

amuse
gevuld ei | garnalen | kerriemayonaise | witte asperge panna cotta | prosciutto | peterselie

Voorgerecht
plateau: verschillende voorgerechten | verrassing | seizoensproducten

Hoofdgerechten
krokante zeeduivel | gebakken reuze gamba | bospeen crème | zeekraal | zwarte pasta | witte wijn-dragonsaus
of
risotto | witte asperge | prei | doperwten | tomaat |  ei| rucola | parmezaan
of
gegrilde sukade steak | bitterbal van draadjesvlees | gestoofde courgette | sugarsnaps | paprika | aardappelmousseline | truffeljus

Nagerechten
3 kazen | suikerbrood | appelcompote | gerookte amandelen
of
witte chocolade madeleine | advocaat crème | frambozen | frambozensaus | mascarponeroomijs

Op de hoogte blijven van onze acties