Reserveren

Eten & Drinken

Durf je het nog niet aan of laat je gezondheid het nog niet toe om weer naar buiten te gaan? Dan kan je thuis Le Brasseur serveren via www.thuisbezorgd.nl/lebrasseur

Woon je niet in Maarssen of Maarssenbroek? Niet getreurd, je kunt ook bij ons komen afhalen. Bel ons om je bestelling door te geven.

Broodjes | 9
Tot 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | Parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

VARKEN
gegrilde beenham | koolsalade | wortel |
grove mosterd mayonaise

GEITENKAAS
lauwwarme geitenkaas | melous-ui | gemengde noten | notensla | honing

ZALM
gravad lax | ei | gemengde sla | avocado | komkommer | dillemayonaise

CLUBSANDWICH
gerookte kip | spek | kaas | tomaat | komkommer | ei | ijsbergsla | kerrie-pestomayonaise

LUNCH PLATEAU supplement 3,5
rundercarpaccio | salade gamba | geitenkaasstengel | mosterdsoep | boerenlandbrood

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit.

Alle broodjes zijn te bestellen met huisgemaakte friet en verse mayonaise + 2,5.

Voorgerechten | 11,5

RUND
steak tartaar | kwartelei | augurk | zuurdesem | sjalot | steak tartaar mayonaise

ZALM
gravad lax | venkel | dille | aardappel | citroen | mosterdmayonaise

BIET
bietencarpaccio | appel | hazelnoot | gele biet | notensla | yoghurtdressing

ZEEDUIVEL
zeeduivelfilet | vanille-olie | tomaat | wakame | filodeeg | dragonmayonaise

VARKEN
proscuitto | beenhammousse | meloen | wonton | waterkers | sesamkletskop | aceto dressing

PLATEAU supplement 2
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte friet en boerenlandbrood.

Le-Brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. Bekijk de kinderkaart.

Allergie & Dieet

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades | 11,5

GEITENKAAS
lauwwarme geitenkaas | appel | noten | gemengde sla | melous-ui | honingdressing

GAMBA
gebakken gamba | mango | cerise tomaat | rode ui | radijs | kruidendressing

RUND
carpaccio | notensla | kropsla | frisee | parmezaan | kappertjes | zuurdesem | tomaat | truffelmayonaise | met eendenleverkrullen: + 6

Alle salades zijn ook te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte friet en boerenlandbrood.

warme voorgerechten | 11,5

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | appel | brioche brood | aceto balsamico

TRUFFEL
truffelrisotto | parmezaan | notensla | ei

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte friet en boerenlandbrood.

Combineer naar hartelust

twee gangen    30
drie gangen    37
vier gangen    44

wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement.

twee glazen    10
drie glazen    15
vier glazen    20

Soepen | 9,5

KREEFT
kreeftensoep | gambacarpaccio | cognacroom

MOSTERD
mosterdsoep | kaantjes | krokante brioche

hoofdgerechten | 21

RUND
gebakken diamanthaas | wortel | courgette | paprika | béarnaisesaus | huisgemaakte friet | mayonaise | met gebakken eendenlever: + 6

ZEEBAARS
gebakken zeebaarsfilet | couscous | beukenzwam | chorizo | beurre blanc saus

FRUITS DE MER
verschillende schaal- en schelpdieren | kreeftenrisotto | zeekraal

EEND
gebakken eendenborst | pastinaak | knolselderij | aardappel rösti | vadouvan | rozemarijnjus

PASTA PESTO
linguini pasta | groene pesto | cashewnoten | spinazie | cerise tomaat | basilicum | bosui

PADDENSTOELEN
gebakken paddenstoelen | bladerdeeg | tuinboontjes | groene asperge | prei | paddenstoelensaus

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

nagerechten | 9,5

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

LIMONCELLO
limoncello tiramisu | napoleon | citroensorbet

CRÈME BRÛLÉE
vanille crème brûlée | framboos | mint tuille | karamelroomijs

KAAS supplement 2
4 boerenkazen | noten | appelcompote | vruchtenbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement 3,5
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

gebak | 4,5

APPEL
appeltaart | slagroom

CITROEN
citroentaart | merengue

Al het gebak is te bestellen met bol ijs + 1,5.

borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’  19
bitterbal | gamba | yakatori | geitenkaasstengel | inktvisringen | tortilla | noten | olijven | boerenlandbrood

RUND 8,5
bitterballen | mosterd

GAMBA 9,5
gebakken gamba’s | knoflooksaus

YAKATORI 9
kipspiesjes | seroendeng | wakame

GEITENKAAS 8,5
geitenkaasstengels | chilisaus

INKTVIS 8
inktvisringen | dragonmayonaise

TORTILLA 5,5
tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chilisaus

NOTEN & OLIJVEN 5,5
gemengde noten | gemarineerde olijven

BOERENLANDBROOD 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties