Reserveren

Eten & Drinken

Broodjes | 9
Tot 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | rucola | truffelmayonaise

PADDENSTOELEN
gebakken paddenstoelen | ui | kruidensla | knoflookboter

DOPERWTEN
doperwtenburger | tomaat | kiemgroenten | blauwader kaas | avocado | mosterdmayonaise

TONIJN
tonijntartaar | courgette | venkel | paprika | gemengde sla | sesammayonaise

CLUBSANDWICH
gerookte kip | bacon | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise

LUNCH PLATEAU supplement 3,5
rundercarpaccio | salade gamba | spekkoek van geitenkaas | truffelsoep | boerenlandbrood

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit.

Alle broodjes zijn te bestellen met huisgemaakte friet en verse mayonaise + 2,5.

Voorgerechten | 11,5

RUND
rundercarpaccio | tomaat | kappertjes | rucola | parmezaan | truffelmayonaise | met eendenleverkrullen: +6

TONIJN
tonijntartaar | sperziebonen | ei | paprika | ui | olijven | cherrytomaat | kreeftenmayonaise

KALF
marbré van kalf | eendenlever | parmaham | kruidensla | knolselderij | mosterdmayonaise

GEITENKAAS
spekkoek van geitenkaas | peer | gele biet | kletzenbrood | rode port stroop

ZALM & MAKREEL
bonbon van zalm | makreelmousse | sesamstengel | cherrytomaat | kruidenmayonaise

PLATEAU supplement 2
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte friet en boerenlandbrood.

Le-Brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. We komen u de kinderkaart graag brengen.

Allergie & Dieet

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades | 11,5

GAMBA
gamba | komkommer | venkel | little gem | tuinkers | zuurdesem | knoflookdressing

VARKEN
dungesneden parmaham | peer | walnoten | parmezaan | gemengde sla | aceto balsamicodressing

BIET
rode & gele biet | paranoten | feta | granny smith appel | gemengde sla | tijm-citroendressing

Alle salades zijn ook te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte friet en boerenlandbrood.

Soepen | 9,5

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

TRUFFEL
truffelroomsoep | paddenstoelen | crème fraîche | bieslook

warme voorgerechten | 11,5

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | appel | suikerbrood | bietenstroop

POMPOEN
pompoen | kastanje | couscous | hazelnoot | oude grachtenkaas | truffelroom

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Combineer naar hartelust

twee gangen – 30
drie gangen – 37
vier gangen – 44

Wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat u verrassen door een bijpassend wijnarrangement.
twee glazen – 10
drie glazen – 15
vier glazen – 20

hoofdgerechten | 21

RUND
gebakken diamanthaas | paprika | rode ui | beukenzwam | rode port-jus | huisgemaakte friet | mayonaise

VISPARADE
gebakken coquille | gamba | zeebaarsfilet | inktvis | sojabonen | zeekraal | risotto | kreeftensaus

VARKEN
varkenshaas | brie | prosciutto | aardappel | andijvie | truffelsaus

RODE MUL
gegrilde rode mulfilet | gnocchi | tomaat | basilicum | olijven | rucola | saffraansaus

KALF
kalfsstoofpot | regenboog wortelen | melous-ui | pommes berny

GORGONZOLA
ravioli met gorgonzola | walnoten | oesterzwam | pastinaak | courgette | paddenstoelen-dragonsaus

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

nagerechten | 9,5

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CHOCOLADE
chocolade proeverij | vanillesaus | hazelnootroomijs

CHEESECAKE
vanille cheesecake | karamel | banaan | mangosorbetijs

KAAS supplement 2
4 boerenkazen | noten | druiven | brioche

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement 3,5
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

gebak | 4,5

APPEL & noten
appelnotentaart | slagroom

CHOCOLADE
macaron | chocolade mousse

Al het gebak is te bestellen
met bol ijs +  1,50.

borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ 19
bitterbal | kiploempia | gamba | garnalenkroketje | geitenkaasstengel | tortilla | amandelen | olijven | boerenlandbrood

RUND 8,5
bitterballen | mosterd

GAMBA 9,5
gebakken gamba’s | chilisaus

GARNALEN 9
garnalenkroketjes | kreeftenmayonaise

GEITENKAAS 8,5
geitenkaasstengels | kruidenmayonaise

KIP 9,5
kiploempia | kikkoman |  chilisaus

TORTILLA 5,5
tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chilisaus

AMANDELEN & OLIJVEN 5,5
gerookte amandelen | gemarineerde olijven

BOERENLANDBROOD 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Specialiteiten van de chef

Alle specialiteiten van de chef zijn bereid met seizoensproducten. Benieuwd? Onze bediening vertelt je graag meer.

Van Oer-product tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties