Reserveren

Eten & Drinken

Broodjes €9
Tot 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | rucola | truffelmayonaise

GEITENKAAS
geitenkaas | hazelnoot | rode sla | melous-ui | granaatappel-honingdressing

ZALM
gemarineerde zalm | avocado | spinazie | komkommer | gerookte knoflookmayonaise

GILDEHOEN
pulled chicken | rode ui | wortel | witte kool | barbecuesaus

MOESTUIN
babymais | kidneybonen | pappadum | courgette | rode ui | paprika | sesamdressing

LUNCH PLATEAU supplement € 3,5
rundercarpaccio | salade gamba | geitenkaasstengel | kreeftensoep | boerenlandbrood

Ieder broodje wordt gemaakt met grof gesneden brood, u kunt kiezen tussen meergranen of wit.

Te bestellen met huisgemaakte frites en verse mayonaise + €2,5

Voorgerechten €11,5

RUND
rundercarpaccio | tomaat | kappertjes | rucola | parmezaan | truffelmayonaise | met eendenleverkrullen: + € 6

TONIJN
tonijn-tataki | sojabonen | komkommer | wakamé | wasabimayonaise

RUND
steak tartaar | eidooier | augurk | melous-ui | aardappel | steak-tartaarsaus

MOZZARELLA
buffelmozzarella | chioggia biet | tomaat | rettich | wonton | rozemarijnmayonaise

ZALM
zalmfilet | gravad lax | avocado | limoen | radijs | gerookte knoflookmayonaise

PLATEAU
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Le-Brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. We komen u de kinderkaart graag brengen.

Allergie & Dieet

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades €11,5

EEND
gerookte eend | rode sla | knolselderij | appel | hazelnoot | granaatappel-honingdressing

GAMBA
gebakken gamba’s | ei | komkommer | zuurdesem | cherrytomaat | gemengde sla | knoflookdressing

MOESTUIN
babymais | kidneybonen | pappadum | courgette | rode ui | paprika | sesamdressing

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Soepen €9,5

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

TUINERWTEN
jonge tuinerwtensoep | munt | mascarpone

warme voorgerechten €11,5

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | appel | suikerbrood | calvadosstroop

PORTOBELLO
portobello | bladerdeeg | bleu d’auvergne | spinazie | sjalot | zonnebloempitten | tomaat-basilicumsaus

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Combineer naar hartelust

twee gangen – 30
drie gangen – 36
vier gangen – 42

Wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat u verrassen door een bijpassend wijnarrangement.
twee glazen – 9
drie glazen – 13,5
vier glazen – 18

hoofdgerechten €21

KALF
gegrild kalfsribstuk | roseval | bitterbal | aubergine | groene asperge | bleu d’auvergne-saus

SCHOL
hele gebakken schol | aardappel | bospeen | lamsoren | antiboise

GILDEHOEN
gegrilde gildehoenfilet | loempia | polenta | babymais | paprika | peultjes | rozemarijn-gevogeltejus

RODE POON & GAMBA
rode poonfilet | gamba | risotto | zeekraal | doperwten | beurre noisette

RUND
gebakken diamanthaas | beukenzwam | sugarsnaps | cherry tomaat | truffeljus | huisgemaakte frites | mayonaise | met gebakken eendenlever: + € 6

RAVIOLI
geitenkaas | courgette | wortel | fenegriek | noten | sojabonen | dragonsaus

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

nagerechten €9,5

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

AARDBEIEN
aardbeien | merengue | slagroom | kersensorbetijs

CREME BRULEE
tonkabonen crème brûlée | rood fruit | kokos | yoghurtijs

KAAS
3 boerenkazen | noten | druiven | dadels | suikerbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement € 3,5
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

gebak €4,5

AARDBEIEN
aardbeientaart | banketbakkersroom

RED VELVET
red velvet cake | roomkaasglazuur

APPEL
appelkruimeltaart | slagroom

Al het gebak is te bestellen
met bol ijs + € 1,50.

borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ €19
bitterbal | loempia | gamba | tonijn-tataki |
geitenkaasstengel | tortilla | amandelen | olijven | boerenlandbrood

RUND €8,5
bitterballen | mosterd

GILDEHOEN €9
loempia | chilisaus

GAMBA €9,5
gebakken gamba’s | gerookte knoflookmayonaise

TONIJN €8
tonijn-tataki | wakamé | wasabimayonaise

GEITENKAAS €8,5
geitenkaasstengels | rozemarijnmayonaise

TORTILLA €5,5
tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chilisaus

AMANDELEN & OLIJVEN €5,5
gerookte amandelen | gemarineerde olijven

BOERENLANDBROOD €4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Specialiteiten van de chef

Alle specialiteiten van de chef zijn bereid met seizoensproducten. Benieuwd? Onze bediening vertelt u graag meer.

Van Oer-product tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties