Reserveren

Le Brasseur thuis

Gerechten van deze menukaart bestel je via thuisbezorgd.nl. We bezorgen tussen 12:00 – 21:00 thuis.

Broodjes | 8,5
Tot 17:00 UUR

RUND
runder carpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

KALF
kalfstartaar | gemengde sla | ei | tomaat | cornichons | tartaar saus

GEITENKAAS
lauwwarme geitenkaas | rode ui | gemengde noten | notensla | honing

ZALM
zalm rilette | gemengde sla | komkommer | limoenmayonaise

CLUBSANDWICH
gerookte kip | spek | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit.

Voorgerechten | 10,5

RUND
carpaccio | notensla | parmezaan | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise | met eendenleverkrullen: + 6

ZALM
zalm rilette | biet | radijs | sesamkoekje | limoenmayonaise

BIET
bietencarpaccio | geitenkaas | kruidensla | hangop | honingdressing

TONIJN
tonijntataki | wakamé | komkommer | rettich | gemberkletskop | sojamayonaise

KALF
kalfstartaar | ei | kappertjes | tomaat | zuurdesem | cornichons | tartaarsaus

salades | 11,5

BLEU D’AUVERGNE
blauwader kaas | gemengde sla | rode ui | walnoten | peer | aceto balsamicodressing

GAMBA
gebakken gamba | gemengde sla | mango | cerise tomaat | rode ui | radijs | kruidendressing

POLDERHOEN
gegrilde polderhoenfilet | ansjovis | romeinse sla | knoflook croutons | ei | parmezaan | yoghurtdressing

Alle salades zijn ook te bestellen als middel of groot portie.

warme voorgerechten | 10,5

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | maïs | appel | pistache | aceto balsamico stroop

COQUILLE
gebakken coquille | bloemkool | hazelnoot | filodeeg | witte wijn dragonsaus

hoofdgerechten | 16

RUND
gebakken diamanthaas | wortel | courgette | paprika | rode wijn saus | mosterdgnocchi | met gebakken eendenlever: + 6

RODE POON
gebakken rode poon | gamba dim sum | sojabonen | peulen | enoki paddenstoel | noedels | kerrieschuim

DORADE
gebakken doradefilet | mosterd gnocchi | prei | peterselie | dragon | saffraansaus

EEND
eendenborstfilet | koolrabi | zoete aardappel | sugar snaps | hazelnoot | gevogelte jus

TRUFFEL
truffelrisotto | portobello | parmezaan | ei | notensla

COURGETTE
gepofte courgette | aubergine | tomaat | paprika | olijven | kappertjes | ui | bleekselderij

Kinderkaart | 8,5

Biefstuk
met pasta, risotto of friet en groenten of sla

Gebakken dorade
met pasta, risotto of friet en groenten of sla

Risotto met paddenstoelen
met parmezaan, ei en notensla

Pannenkoek
spek, kaas of zoet

gebak | 4,5

appelnotentaart

sinaasappel cheesecake

Nagerechten | 6,5

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CHOCOLADE
lauwwarm chocoladetaartje | karamel | specerijen crumble | koffieroomijs

PEER
peren tarte tatin | stroopwafel crumble | yoghurtijs

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood | supplement 2 

Borrel

bitterballen met mosterd
acht stuks | 8,50

gamba’s dim sum met limoemmayonaise
zes stuks | 9,5

yakatori spiesjes met seroendeng en wakamé
zes stuks | 9

oude kaas stengels met chilisaus
zes stuks | 8,5

tonijntataki | sojamayonaise
zes stuks | 8

tortilla chips met tomaat, kaas, crème fraîche en chili saus | 5,5

gemengde noten en olijven | 5,5

boerenlandbrood met kerrie-pestomayonaise | 4,5

Allergie & Dieet

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties