Reserveren

Le Brasseur thuis

Het heerlijke herfstmenu hebben we omgetoverd tot een herfstbox. Ga naar ons bestelformulier en kies jouw lievelings voor-, hoofd- en nagerecht. Thuis maak je de gerechten in 10 minuten af.

We bezorgen tussen 14:00-17:00 uur in Maarssen, Maarssenbroek, Oud-Zuilen, Breukelen en Vleuten.

Broodjes | 8,5
Tot 17:00 UUR

Broodje rundercarpaccio
Met Parmezaan, kappertjes, rucola en truffelmayonaise

Broodje proscuitto
Met gemengde sla, gemengde noten, notensla en aceto balsamico stroop

Broodje lauwwarme geitenkaas
Met rode ui, gemengde noten, notensla en honing

Broodje gerookte zalmtartaar
Met ei, gemengde sla, dille en bearnaisesaus

Broodje clubsandwich met gerookte kip
Met bacon, kaas, tomaat, komkommer, ei, gemengde sla en kerrie-pestomayonaise

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit.

Voorgerechten | 10,5

Carpaccio
Met notensla, parmezaan, kappertjes, tomaat en truffelmayonaise
Keuze uit: Met eendenleverkrullen.

Gerookte zalmtartaar
Met gamba dim sum, wakamé, filodeeg en limoenmayonaise

Gevulde tomaat
Met ricotta, groene olijven, dragon, parmezaan en kruidendressing

Dungesneden kabeljauw
Met radijs, rode ui, cress borage, komkommer en kreeftenmayonaise

Proscuitto
Met witlof, roodlof, zuurdesem, sinaasappel en aceto balsamico vijgenstroop

salades | 11,5

Salade lauwwarme geitenkaas
Met appel, gemengde noten, gemengde sla, rode ui, druiven en honingdressing

Salade gebakken gamba
Met mango, cerise tomaat, rode ui, radijs en kruidendressing

Salade langzaam gegaarde eend
Met gemengde sla, rode biet, walnoten, paddenstoelen en truffelmayonaise

Alle salades zijn ook te bestellen als middel of groot portie, geserveerd met huisgemaakte friet of boerenlandbrood.

hoofdgerechten | 16

Gebakken diamanthaas
Met wortel, courgette, paprika, aardappelpuree en bearnaisesaus

Gebakken wijting
Met risotto, sojaboontjes, doperwten, kruidenmesclun en saffraansaus

Verschillende schaal- en schelpdieren
Met tagliatelle, knoflook, prei , paprika, rouille, peterselie en wittewijnsaus

Gebakken hertenrugfilet
Met spruitjes, schorseneren, aardappel, spek, appel en rode port saus

Tarte Tatin van pompoen
Met walnoten, geitenkaas, pompoenpitten en stroop van honing en salie

Paddenstoelen ravioli
Met spinazie, Bleu d’auvergne, amandelen, groene asperge en dragonsaus

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte friet en boerenlandbrood.

Kinderkaart

Biefstuk | 8,5
Met pasta, risotto of friet en groenten of sla

Gebakken wijting
Met pasta, risotto of friet en groenten of sla

Ravioli met paddenstoelen
Met spinazie, groene asperge en dragonsaus

Pannenkoek
Spek, kaas of zoet

nagerechten | 4,5

Appelnotentaart

Sinaasappel cheesecake

Borrel

Bitterballen met mosterd
Acht stuks | 8,50

Gamba’s dim sum met limoemmayonaise
Zes stuks | 9,5

Yakatori spiesjes met seroendeng en wakamé
Zes stuks | 9

Oude kaas stengels met chilisaus
Zes stuks | 8,5

Inktvisringen met dragonmayonaise
Acht stuks | 8

Tortilla chips met tomaat, kaas, crème fraîche en chili saus | 5,5

Gemengde noten en olijven | 5,5

Boerenlandbrood met kerrie-pestomayonaise | 4,5

Le-Brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. Bekijk de kinderkaart.

Allergie & Dieet

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties