Reserveren

menukaart lunch & diner

Bestellen via thuisbezorgd? Bekijk onze bezorgkaart hier. We bezorgen tussen 12:00 – 21:00 thuis.

Broodjes | 9
Tot 17:00 UUR

RUND
runder carpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

KALF
kalfstartaar | gemengde sla | ei | tomaat | cornichons | tartaar saus

GEITENKAAS
lauwwarme geitenkaas | rode ui | gemengde noten | notensla | honing

ZALM
zalm rilette | gemengde sla | komkommer | limoenmayonaise

CLUBSANDWICH
gerookte kip | spek | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise

LUNCH PLATEAU supplement 3,5
runder carpaccio | salade geitenkaas | zalm rilette | pompoensoep | boerenlandbrood

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit. Alle broodjes zijn te bestellen met friet en verse mayonaise + 2,5.

Voorgerechten | 11,5

RUND
carpaccio | notensla | parmezaan | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise | met eendenleverkrullen: + 6

ZALM
zalm rilette | biet | radijs | sesamkoekje | limoenmayonaise

BIET
bietencarpaccio | geitenkaas | kruidensla | hangop | honingdressing

TONIJN
tonijntataki | wakamé | komkommer | rettich | gemberkletskop | sojamayonaise

KALF
kalfstartaar | ei | kappertjes | tomaat | zuurdesem | cornichons | tartaarsaus

PLATEAU supplement 2
verschillende voorgerechten | verrassing |
vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood.

Allergie & Dieet

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades | 11,5

BLEU D’AUVERGNE
blauwader kaas | gemengde sla | rode ui | walnoten | peer | aceto balsamicodressing

GAMBA
gebakken gamba | gemengde sla | mango | cerise tomaat | rode ui | radijs | kruidendressing

POLDERHOEN
gegrilde polderhoenfilet | ansjovis | romeinse sla | knoflook croutons | ei | parmezaan | yoghurtdressing

Alle salades zijn ook te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood.

warme voorgerechten | 11,5

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | maïs | appel | pistache | aceto balsamico stroop

COQUILLE
gebakken coquille | bloemkool | hazelnoot | filodeeg | witte wijn dragonsaus

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood.

soepen | 9,5

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

POMPOEN
pompoensoep | room | pompoenpitten | peterselie

hoofdgerechten | 21

RUND
gebakken diamanthaas | wortel | courgette | paprika | bearnaisesaus | friet | mayonaise |
met gebakken eendenlever: + 6

RODE POON
gebakken rode poon | gamba dim sum | sojabonen | peulen | enoki paddenstoel | noedels | kerrieschuim

DORADE
gebakken doradefilet | mosterd gnocchi | prei | peterselie | dragon | saffraansaus

EEND
eendenborstfilet | koolrabi | zoete aardappel | sugar snaps | hazelnoot | gevogelte jus

TRUFFEL
truffelrisotto | portobello | parmezaan | ei | notensla

COURGETTE
gepofte courgette | aubergine | tomaat | paprika | olijven | kappertjes | ui | bleekselderij

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Kinderkaart | 8,5

Voorgerechten
Salade gamba met tomaat en komkommer

Carpaccio met parmezaan, notensla en dressing

Romige pompoensoep met croutons

Hoofdgerechten
Biefstuk met pasta, risotto of friet en groenten of sla

Dorade met friet, pasta of risotto en groenten of sla

Risotto met paddenstoelen, parmezaan, ei en
notensla

Pannenkoek (spek, kaas of zoet)

Toetjes
Kinderijsje met vanille ijs en slagroom

Chocoladetaartje met vanille ijs en slagroom

Appelnotentaart met vanille ijs en slagroom

gebak | 4,5

APPEL
appelnotentaart | slagroom

SINAASAPPEL
sinaasappel cheesecake | merengue 

Nagerechten | 9,5

OLIJFOLIE olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CHOCOLADE lauwwarm chocoladetaartje | karamel | specerijen crumble |
koffieroomijs

PEER
peren tarte tatin | stroopwafel crumble | yoghurtijs

KAAS supplement 2
4 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement 3,5 verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ 19
2 bitterballen | 2 gamba dim sum | 2 yakatori | 2 oude kaasstengel | 2 tonijntataki | tortilla | noten | olijven | boerenlandbrood

RUND 8,5
bitterballen | mosterd | 8 stuks

GAMBA 9,5
gamba dim sum | limoenmayonaise | 6 stuks

YAKATORI 9
kipspiesjes | sesam | wakamé | 4 stuks

KAAS 8,5
oude kaasstengels | chilisaus | 6 stuks

TONIJN 8
tonijntataki | sojamayonaise | 6 stuks

TORTILLA 5,5
tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chilisaus

NOTEN & OLIJVEN 5,5
gemengde noten | gemarineerde olijven

BOERENLANDBROOD 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties