Reserveren

Eten & Drinken

Broodjes | 8,5
Tot 17:00 UUR

rundercarpaccio met parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

gebakken gamba | romeinse sla | avocado | appel | cocktailschuim

lauwwarme geitenkaas | honing | melous-ui | gemengde noten | notensla

gemarineerde zalm | venkel | kropsla | dille | kwartelei | remoulade

clubsandwich met gerookte kip | bacon | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit.

Voorgerechten | 10,5

steak tartaar | kwartelei | augurk | zuurdesem | sjalot | steak tartaar mayonaise

gebakken gamba | ijsbergsla | avocado | appel | citroen | cocktailschuim

gekonfijte eend | filodeeg | blauwe bes | rode ui | gemengde sla | aceto-balsamicomayonaise

terrine van prei | zeewier | prei bitterbal | aardappel | vadouvan mayonaise

gemarineerde makreelfilet | komkommer | tapioca | wonton | limoen-wasabimayonaise

Le-Brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. Bekijk de kinderkaart.

Allergie & Dieet

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades middel: 9,5  | groot: 14,5

gemarineerde zalm | ei | croutons | groene asperge | venkel | romeinse sla | ansjovisdressing

krokante brie | mango | cerise tomaat | rode biet | gemengde sla | roze peper dressing

carpaccio | notensla | kropsla | frisee | parmezaan | kappertjes | zuurdesem | tomaat | truffelmayonaise
met eendenleverkrullen + € 6,00

Soepen | 8

kreeftensoep

tomatenbouillon

hoofdgerechten | 16

gegrilde courgette | tofu | bospeen | eetbare bloemen | kruiden | gele biet | pastinaak | aardpeer | bietenstroop

gebakken roodbaarsfilet | krokante langoustine | spitskool | risotto | bospeen | waterkers | kreeftensaus

langzaam gegaarde kalfssukade | knolselderij | polenta | paprika | gerookte knoflooksaus

gebakken eendenborst | pastinaak | asperges | aardappel rösti | vadouvan | rozemarijnjus

gepocheerde zalmfilet | winterpeen | peultjes | prei | citroen | roseval aardappel | hollandaise

gebakken diamanthaas | courgette | tomaat | aubergine | bordelaisesaus |
roseval aardappel
met gebakken eendenlever + € 6,00

Kinderkaart voorgerechten | 6

salade gamba met  tomaat | komkommer

carpaccio met  parmezaan | notensla | dressing

tomatenbouillon met toast | basilicum

Kinderkaart hoofdgerechten | 8,5

biefstuk
keuze uit: pasta of risotto of roseval aardappel
keuze uit: met groenten of sla

krokante brie
keuze uit: pasta of risotto of roseval aardappel
keuze uit: groenten of sla

zalmfilet
keuze uit: pasta of risotto of roseval aardappel
keuze uit: groenten of sla

pannenkoek (spek, kaas of zoet)

gebak | 4,5

vanille cheesecake

macaron | chocolade mousse

borrel

garnalenkroketjes l remoulade (4 stuks) | €9

bitterballen | mosterd (8 stuks) | €8,5

gebakken gamba’s | chilisaus (8 stuks) | €9,5

bitterballen van eend | truffelmayonaise (6 stuks) | €9,5

geitenkaasstengels | vadouvan mayonaise (4 stuks) | €8,5

tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chili saus | €5,5

gerookte amandelen | olijven | €5,5

boerenlandbrood | kerrie–pestomayonaise | €4,5

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties