Reserveren

Eten & Drinken

Broodjes €8,5
Tot 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

TONIJN
tonijntartaar | bosui | paprika | frisee | kerrie-gembermayonaise

CLUB SANDWICH VLEES
kaas | kip | bacon | gemengde sla | tomaat | komkommer | kerrie-pestomayonaise

CLUB SANDWICH VIS
gerookte zalm | gemengde sla | avocado | komkommer | crème fraîche

PADDENSTOELEN
toast | paddenstoelen | ei | bieslook | kervel

GEITENKAAS
warme geitenkaas | gemengde noten | honing | notensla

LUNCH PLATEAU supplement €3
wildkroketje | ceasar salade | kreeftensoep | rundercarpaccio | boerenlandbrood

Ieder broodje wordt gemaakt met grof gesneden brood, je kunt kiezen tussen meergranen of wit.

Te bestellen met huisgemaakte frites en verse mayonaise + €2

Voorgerechten €11

EEND supplement eendenlever €5
dungesneden eend | paddenstoelen | schorseneren | kervel | bieslook | gerookte amandelmayonaise

ZEEDUIVEL & VARKEN
zeeduivelfilet | pancetta | prosciutto | dragonmayonaise | paprikacrème

GEITENKAAS
geitenkaas | pruimen | noten | honing | aceto | zuurdesem

VISPARADE
terrine | heekfilet | tonijn | zalm | spinazie | venkel | kreeftenmayonaise

RUND supplement eendenlever € 5
rundercarpaccio | parmezaan | notensla | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise

OESTER
4 oesters creuses fines de Normandie | limoen | tabasco

PLATEAU
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites of boerenlandbrood.

Le-Brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. We komen je de kinderkaart graag brengen.

Allergie & Dieet

Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades €11

MOESTUIN
gegrilde paprika | babymais | witlof | portobello | asperge | courgette | gemengde sla | gerookte paprika dressing

CAESAR SALADE
polderhoen | ansjovis | romeinse sla | knoflook croutons | ei | parmezaan | yoghurtdressing

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met huisgemaakte frites of boerenlandbrood.

Soepen €9

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

WILD
wildbouillon | saucijzenbroodje | bosui

warme voorgerechten €11

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | briochebrood | pastinaak | pompoen | rode port jus

BIET
bietenrisotto | geitenkaas | rode biet | rucola

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites of boerenlandbrood.

Combineer naar hartelust

twee gangen – 29
drie gangen – 35
vier gangen – 41

Wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement.
twee glazen – 9
drie glazen – 13,5
vier glazen – 18

hoofdgerechten €20

KWARTEL
wellington | kwartel | eendenlever | pastinaak | bosui | polenta | jus van eekhoorntjesbrood

SCHOL & GAMBA
scholfilet | gamba | ravioli | knolselderij | courgette | wortel | saffraansaus

ZEEBAARS
hele zeebaars | krieltjes | peterselie | salade | witte wijn saus

RUND supplement eendenlever €5
gegrilde bavette | ratatouille | huisgemaakte frites | mayonaise | madeira jus

HERT
ossobuco | aardappelpuree | stoofpeer | wildkroketje | pompoen | groene kool

AUBERGINE & COURGETTE
groententaart | aubergine | courgette | rode ui | knoflook | aardappel | bechamelsaus

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

nagerechten €9

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CREME BRULEE
crème brûlée | koffie | tia maria | suikerbrood | tonkabonen roomijs

WAFEL
Belgische wafel | banaan | karamelsaus | anijsparfait

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | zuurdesem

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement €3
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

taart €4

CHOCOLADE
chocolade | fudgetaart

PEER
perentaart | eiwitschuim | amandel

APPEL
appelstrudel | slagroom

Alle taartjes zijn te bestellen met bol ijs + €1,50.

borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ €18
kroket | bitterballen | polderhoen | geitenkaas | gamba’s | tortilla chips | amandelen & olijven | boerenlandbrood

POLDERHOEN €7
krokante polderhoen | sojasaus | kerrie-gembermayonaise

WILD €8
kroketjes | truffelmayonaise

RUND €8
bitterballen | mosterd

GEITENKAAS €8
geitenkaasstengels | honing-mosterdmayonaise

OESTER €3 per stuk
oesters creuses fines de Normandie | tabasco | limoen

GAMBA €9
gebakken gamba’s | knoflookolie

TORTILLA €5
tortilla chips | salsa | kaas | crème fraîche | chili saus

AMANDELEN & OLIJVEN €5
gerookte amandelen | olijven

BOERENLANDBROOD €4
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie–pestomayonaise

Specialiteiten van de chef

Alle specialiteiten van de chef zijn bereid met seizoensproducten. Benieuwd? Onze bediening vertelt je graag meer.

Van Oer-product tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je(her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent geweest dan ken je onze kerrie-pesto mayonaise, je hebt het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heb je geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties