Reserveren

Eten & Drinken

Broodjes €9
Tot 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | rucola | truffelmayonaise

TALEGGIO
taleggio | prosciutto | tomaat | olijf | rucola | basilicumdressing

ZALM
gemarineerde zalm | spinazie | komkommer | hangop | kreeftenmayonaise

VARKEN
pulled pork | Amsterdamse ui | wortel | koolsla | barbequesaus

HUMUS
humus | avocado | paprika | gemengde sla | walnoten | crème fraîche

LUNCH PLATEAU supplement € 3,5
rundercarpaccio | salade gamba | gefrituurde taleggio | kreeftensoep | boerenlandbrood

Ieder broodje wordt gemaakt met grof gesneden brood, je kunt kiezen tussen meergranen of wit.

Te bestellen met huisgemaakte frites en verse mayonaise + €2,5

Voorgerechten €11,5

RUND
rundercarpaccio | tomaat | kappertjes | rucola | parmezaan | truffelmayonaise | met eendenleverkrullen: + € 6

ZALM
gemarineerde zalm | sojabonen | radijs | lotuswortel | hangop | kerriemayonaise

BIET
dungesneden biet | paddenstoelen | geitenkaas |
walnoten | rucola | 5-spicedressing

VARKEN
prosciutto | appel | pistache | cashewnoten |
rode wijn kletskop | aceto-balsamicodressing

ZWAARDVIS
gegrilde zwaardvis | inktvis | komkommer | saffraan | citroen | kreeftenmayonaise

PLATEAU
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Le-Brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. We komen je de kinderkaart graag brengen.

Allergie & Dieet

Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades €11,5

RUND
runder-tataki | bosui | bospeen | komkommer | Romeinse sla | cassave | sesamdressing

GAMBA
gamba’s | avocado | ei | parmezaan | zuurdesem | cherrytomaat | gemengde sla | knoflookdressing

TALEGGIO
gefrituurde taleggio | rode ui | gele paprika | rucola | spinazie | waterkers | olijf | basilicumdressing

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Soepen €9,5

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

ASPERGE
aspergesoep | ei | prosciutto | brioche

warme voorgerechten €11,5

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | briochebrood | rode ui | balsamico

MOESTUIN
gegrilde asperge | paprika | bospeen | humus | avocado | zoete aardappel | waterkers | kervel | crème fraîche

COURGETTE
gevulde courgette | wortel | biet | pastinaak | olijf | aceto

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Combineer naar hartelust

twee gangen – 30
drie gangen – 36
vier gangen – 42

Wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement.
twee glazen – 9
drie glazen – 13,5
vier glazen – 18

hoofdgerechten €21

ZEETONG
gebakken hele zeetong | mosterdgnocchi | koolsla | komkommer | radijs | rettich | limoen

VISPARADE
roodbaarsfilet | gamba | kabeljauw | coquille | doperwten | bospeen | risotto | kreeftensaus

RUND
gebakken diamanthaas | beukenzwam | sugarsnaps | cherry tomaat | bearnaise | huisgemaakte frites | mayonaise
met gebakken eendenlever: + € 6

DUROC VARKEN
gegrilde procureur | courgette | prei | paprika | aardappel-gruyèrespektaart | knoflookjus

LAM
lamsrollade | asperge | tuinbonen | schorseneren | zoete aardappel | hollandaise

PADDENSTOELEN
paddenstoelen ravioli | paddenstoelen salade | bimi | gepocheerd ei | truffelsaus | rucola | parmezaan

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

nagerechten €9,5

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

AARDBEIEN
aardbeien | witte chocolade | millefeuille |
aardbeiensorbetijs

TIRAMISU
mascarpone | lange vingers | cacao | amaretto | tonkabonenroomijs

KAAS
3 boerenkazen | noten | druiven | dadels | suikerbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement € 3,5
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

gebak €4,5

CITROEN
citroentaart | merengue

CHOCOLADE
witte chocolade brownie | rood fruit

APPEL
appelkruimeltaart | slagroom

Al het gebak is te bestellen
met bol ijs + € 1,50.

borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ € 19
taleggio | bitterballen | geitenkaas | gamba’s | inktvis | tortilla chips | amandelen & olijven | boerenlandbrood

RUND €8,5
bitterballen | mosterd

VARKEN €9
pulled pork | dim sum | chilisaus

GAMBA €9,5
gebakken gamba’s | knoflookolie

INKTVIS €8
gefrituurde inktvisringen | kreeftenmayonaise

GEITENKAAS €8,5
geitenkaasstengels | kerriemayonaise

TORTILLA € 5,5
tortilla chips | salsa | kaas | crème fraîche | chili saus

AMANDELEN & OLIJVEN € 5,5
gerookte amandelen | olijven

BOERENLANDBROOD € 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie–pestomayonaise

Specialiteiten van de chef

Alle specialiteiten van de chef zijn bereid met seizoensproducten. Benieuwd? Onze bediening vertelt je graag meer.

Van Oer-product tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je(her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent geweest dan ken je onze kerrie-pesto mayonaise, je hebt het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heb je geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties