Reserveren

Eten & Drinken

Broodjes | 9
Tot 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | rucola | truffelmayonaise

GEITENKAAS
geitenkaas | hazelnoot | gemengde sla | melous-ui | honing-yoghurtdressing

DOPERWTEN
doperwtenburger | tomaat | kiemgroenten | blauwader kaas | avocado | mosterd-muntmayonaise

TONIJN
tonijntartaar | taugé | paksoi | paprika | gemengde sla | sesam-mayonaise

CLUBSANDWICH
gerookte kip | bacon | kaas | tomaat | komkommer | ei | ijsbergsla | kerrie-pestomayonaise

LUNCH PLATEAU supplement 3,5
rundercarpaccio | salade geitenkaas | garnalenkroketje | pompoensoep | boerenlandbrood

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit.

Alle broodjes zijn te bestellen met huisgemaakte friet en verse mayonaise + 2,5.

Voorgerechten | 11,5

RUND
rundercarpaccio | tomaat | kappertjes | rucola | parmezaan | truffelmayonaise | met eendenleverkrullen: +6

TONIJN
tonijntartaar | chioggia biet | rettich | filodeeg | radijs | kreeftenmayonaise

WIJTING
wijting rilette | zuurdesem | courgette | garnalenkroket | tomatenmayonaise

EEND
gerookte eendenborst | biet | melous-ui | schorseneren | yoghurtdressing

EI
gefrituurd ei | groene asperge | toast | peterselie | paprikamayonaise

PLATEAU
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte friet en boerenlandbrood.

Le-Brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. We komen u de kinderkaart graag brengen.

Allergie & Dieet

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades | 11,5

GEITENKAAS ook vegetarisch te bestellen
geitenkaas | spek | gemengde sla | cashewnoten | tomaat | honing-yoghurtdressing

WILD ZWIJN
wildzwijnsham | sesamkletskop | peer | witlof | rode sla | aceto-balsamicomayonaise

GAMBA
gamba | parmaham | eendenlever | little gem | tuinkers | parmezaan | truffeldressing

Alle salades zijn ook te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte friet en boerenlandbrood.

Soepen | 9,5

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

POMPOEN
pompoensoep | crème fraîche | knoflookcroutons | zonnebloempitten | bieslook

warme voorgerechten | 11,5

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | appel | suikerbrood | calvadosstroop

COQUILLE
gebakken coquille | zoete aardappel | paksoi | bloemkool | hollandaise

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Combineer naar hartelust

twee gangen – 30
drie gangen – 37
vier gangen – 44

Wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat u verrassen door een bijpassend wijnarrangement.
twee glazen – 10
drie glazen – 15
vier glazen – 20

hoofdgerechten | 21

ZALM
gegrilde zalmfilet | snijbonen | bosui | zwarte pasta | kerriesaus

ZEEBAARS
gebakken zeebaarsfilet | paddenstoelen | regenboogwortelen | risotto | waterkers saus

WILDE FAZANT
gebakken fazantborst | zuurkool | walnootsalami | aardappelpuree | knoflookjus

VARKEN
varkenshaas wellington | pompoen | prei | aardappeltaart | rode portjus

RUND
gebakken diamanthaas | paprika | ui | beukenzwam | cherry tomaat | stroganoffsaus | huisgemaakte friet | mayonaise | met gebakken eendenlever: + 6

RICOTTA
canneloni | ricotta | spinazie | gerookte boter | rucola | salie

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

nagerechten | 9,5

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CHOCOLADE
chocolade proeverij | caramelsaus | hazelnootroomijs

LIMONCELLO
baba | limoncello | rum | mandarijn | merengue | bloedsinaasappelsorbetijs

KAAS supplement 2
4 boerenkazen | noten | druiven | brioche

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement 3,5
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

gebak | 4,5

APPEL
appeltaart | slagroom

WORTEL
carrotcake | karamelsaus

Al het gebak is te bestellen
met bol ijs +  1,50.

borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ 19
bitterbal | charcuterie | gamba | garnalenkroketje | geitenkaasstengel | tortilla | amandelen | olijven | boerenlandbrood

RUND 8,5
bitterballen | mosterd

GAMBA 9,5
gebakken gamba’s | chilisaus

GARNALEN 9
garnalenkroketjes | kreeftenmayonaise

GEITENKAAS 8,5
geitenkaasstengels | kruidenmayonaise

CHARCUTERIE 9,5
parmaham | wildzwijnsham | walnootsalami | toast | paprikamayonaise

TORTILLA 5,5
tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chilisaus

AMANDELEN & OLIJVEN 5,5
gerookte amandelen | gemarineerde olijven

BOERENLANDBROOD 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Specialiteiten van de chef

Alle specialiteiten van de chef zijn bereid met seizoensproducten. Benieuwd? Onze bediening vertelt je graag meer.

Van Oer-product tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties