Reserveren

Eten & Drinken

Broodjes €9
Tot 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | Kappertjes | notensla | truffelmayonaise

KALF
filet americain van kalf | augurk | ei | ui | gerookte paprika mayonaise

CLUB SANDWICH VLEES
kaas | kip | bacon | gemengde sla | tomaat | komkommer | kerrie-pestomayonaise

ZALM
gerookte zalm | ei | bladspinazie | peterselie | hollandaise saus

GEITENKAAS
warme geitenkaas | gemengde noten | pruimen | honing | notensla

LUNCH PLATEAU supplement €3,5
wildkroket | salade kabeljauw | kreeftensoep | rundercarpaccio | boerenlandbrood

Ieder broodje wordt gemaakt met grof gesneden brood, je kunt kiezen tussen meergranen of wit.

Te bestellen met huisgemaakte frites en verse mayonaise + €2,5

Voorgerechten €11,5

RUND
steak tartaar | augurk | zilverui | zoete aardappel | ei | hollandaise

KALF & TONIJN
tonijn tartaar | filet americain | wonton | olijf | ei | tonijnmayonaise

ZALM
gerookte zalm | avocado | appel | dille | venkel | limoenmayonaise

GARNALEN
garnalen cocktail | biet | rettich | little gem | citroen | cocktailschuim

COUSCOUS
parel couscous | paprika | pompoen | pastinaak | courgette | vadouvan mayonaise

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | notensla | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise | met eendenleverkrullen: + € 6

PLATEAU
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Le-Brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. We komen je de kinderkaart graag brengen.

Allergie & Dieet

Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades €11,5

KABELJAUW
gerookte kabeljauw | spinazie | frisee | waterkers | winter wortel | gerookte amandelen | mosterd dressing

GEITENKAAS
geitenkaas | Romeinse sla | pruimen | noten | honing |
aceto | zuurdesem

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Soepen €9,5

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

ERWTEN
erwtensoep | varkenskoontjes | spek | rookworst | roggebrood

warme voorgerechten €11,5

DORADE
gegrilde doradefilet | komkommer | radijs | groene asperge | kruidenolie

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | briochebrood | rode ui | balsamico

COURGETTE
gevulde courgette | wortel | biet | pastinaak | olijf | aceto

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites en boerenlandbrood.

Combineer naar hartelust

twee gangen – 30
drie gangen – 36
vier gangen – 42

Wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement.
twee glazen – 9
drie glazen – 13,5
vier glazen – 18

hoofdgerechten €21

TRUFFEL
truffelrisotto | portobello | parmezaan | notensla

SNOEKBAARS
snoekbaarsfilet | appelstroop | pastinaak | pompoen | roseval aardappel | witte wijn saus

TONG
gebakken hele tong | aardappelgratin | salade | citroen

RUND
gebakken diamanthaas | paddenstoelen | romanesco | rode port jus | huisgemaakte friet | mayonaise |
met gebakken eendenlever: + € 6

WILD
wildstoof | wildkroket | stoofpeer | zuurkool | aardappelstrudel

KALF & GAMBA
lasagne | kalfszwezerik | gamba | spinazie | zongedroogde tomaat | kreeftenjus

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

nagerechten €9,5

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CREME BRULEE
vanille crème brûlée | stoofpeer | kaneelroomijs

CHOCOLADE
chocolade | karamel | hazelnoot | chocoladesaus | nougatine parfait

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | suikerbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement € 3,5
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

gebak €4,5

VANILLE
cheesecake | karamel | stroopwafel

APPEL
appelstrudel | slagroom

Al het gebak is te bestellen
met bol ijs + € 1,50.

borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ € 19
kroket | bitterballen | canapé tonijn | geitenkaas | gamba’s | tortilla chips | amandelen & olijven | boerenlandbrood

CANAPÉ € 8
filet americain van kalf | tonijntartaar | paddenstoelen

WILD € 8,5
kroketjes | truffelmayonaise

RUND € 8,5
bitterballen | mosterd

GEITENKAAS € 8,5
geitenkaasstengels | honing-mosterdmayomaise

GAMBA € 9,5
gebakken gamba’s | knoflookolie

TORTILLA € 5,5
tortilla chips | salsa | kaas | crème fraîche | chili saus

AMANDELEN & OLIJVEN € 5,5
gerookte amandelen | olijven

BOERENLANDBROOD € 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie–pestomayonaise

Specialiteiten van de chef

Alle specialiteiten van de chef zijn bereid met seizoensproducten. Benieuwd? Onze bediening vertelt je graag meer.

Van Oer-product tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je(her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent geweest dan ken je onze kerrie-pesto mayonaise, je hebt het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heb je geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties