ETEN & DRINKEN

BROODJES € 8,5
TOT 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

GAMBA
gebakken gamba’s | ijsbergsla | limoen | cocktailsaus

CLUB SANDWICH VLEES
kaas | kip | bacon | gemengde sla | tomaat | komkommer | kerrie-pestomayonaise

CLUB SANDWICH VIS
gerookte makreel | gemengde sla | avocado | komkommer | crème fraîche

GEITENKAAS
warme geitenkaas | gemengde noten | honing | notensla

KALF
gegrilde pastrami | krop sla | Amsterdamse ui | tuinkers | honing-mosterd mayonaise

LUNCH PLATEAU supplement € 3
paddenstoelen bitterbal | salade gamba | pomodori kaneelsoep | rundercarpaccio | boerenlandbrood

Ieder broodje wordt gemaakt met grof gesneden brood, je kunt kiezen tussen meergranen of wit.

Alle broodjes zijn te bestellen met huisgemaakte frites en verse mayonaise + € 2,00.

VOORGERECHTEN € 11

RUND
steak tartaar | ei | augurk | ui | peterselie | steak tartaar saus

TONIJN
tonijntartaar | tomaat | zuurdesem | paprika | rode ui | courgette | yoghurtdressing

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | notensla | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise

BOTERVIS
gegrilde botervisfilet | garnalen | appel | limoenkaviaar | kerriemayonaise

OESTER
4 oesters | limoen | tabasco

PLATEAU
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites.

SALADES € 11

GAMBA
gebakken gamba’s | mango | paprika | gemengde sla | cassave | roze peper dressing

KALF
pastrami | gemengde sla | Amsterdamse ui | cornichons | knoflookcroutons | rozemarijnmayonaise

BIET
gele biet | gemengde sla | hazelnoot | paddenstoelenbitterbal | truffelmayonaise

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met huisgemaakte frites of boerenlandbrood.

MAAK JE EIGEN SMAAK

Combineer naar hartelust:
twee gangen – 29
drie gangen – 35
vier gangen – 41

WIJNARRANGEMENT

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement.

twee glazen – 9
drie glazen – 13,5
vier glazen – 18

LE BRASSEURTJES

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, helemaal vers. We komen je de kinderkaart graag brengen.

ALLERGIE & DIEET

Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

SOEPEN € 9

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

TOMAAT
pomodori kaneelsoep | geitenkaasstengel

WARME VOORGERECHTEN € 11

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | appel | calvadossaus

TRUFFEL
truffelgnocchi | paddenstoelen | notensla | ei | parmezaan

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

HOOFDGERECHTEN € 20

EEND
eendenborstfilet | koolrabi | zoete aardappel | sugar snaps | hazelnoot | gevogelte jus

RUND supplement eendenlever € 5
gegrilde bavette | truffelboter | rode uien | paddenstoelen | huisgemaakte frites | mayonaise

COQUILLE & VARKEN
gekonfijte buikspek | gebakken coquille | sojabonen | schorseneren | roseval aardappel | knoflookjus

FRUITS DE MER
gamba | inktvis | mosselen | vongole | risotto | peterselie | doperwt | ui | prei | knoflookboter

RODE POON
rode poonfilet | groene asperges | bospeen | aardappelpuree | zeekraal | hollandaise

ROCHEBARON
gefrituurde blauwaderkaas | tomaat tarte tatin | courgette | melous-ui | acetostroop

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

Alle specialiteiten van de chef zijn bereid met seizoensproducten. Benieuwd? Onze bediening vertelt je graag meer.

NAGERECHTEN € 9

AARDBEIEN
aardbeien | wodka-aardbeiensaus | pepertuille | yoghurtijs

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CHOCOLADE
chocolade parfait | witte chocolade schotsen | vanillesaus | slagroomtruffel

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | zuurdesem

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement € 3
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

TAART € 4

CITROEN
citroentaart | eiwitschuim

ROODFRUIT
kwarktaart | roodfruit

APPEL
appelstrudel | slagroom

Alle taartjes zijn te bestellen met bol ijs + € 1,50.

BORREL

BORREL ‘LE BRASSEUR’ €18
dim sum | bitterballen | paddenstoelen | geitenkaas | gamba’s | tortilla chips | amandelen & olijven | boerenlandbrood

VARKEN €8
dim sum | pulled pork | oosterse groente | chilisaus

RUND €8
bitterballen | mosterd

PADDENSTOELEN €8
paddenstoelenbitterballen | truffelmayonaise

GEITENKAAS €8
geitenkaasstengels | honing-mosterdmayonaise

OESTER €3 per stuk
oester | tabasco | limoen

GAMBA €9
gebakken gamba’s | knoflookolie

TORTILLA €5
tortilla chips | salsa | kaas | crème fraîche | chili saus

AMANDELEN & OLIJVEN €5
gerookte amandelen | olijven

BOERENLANDBROOD €4
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie–pestomayonaise

VAN OER-PRODUCT TOT AMBACHTELIJK GERECHT

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je (her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent geweest dan ken je onze kerrie-pesto mayonaise, je hebt het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heb je geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

download pdf menukaart

download pdf kinderkaart

BROODJES € 8,5
TOT 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

GAMBA
gebakken gamba’s | ijsbergsla | limoen | cocktailsaus

CLUB SANDWICH VLEES
kaas | kip | bacon | gemengde sla | tomaat | komkommer | kerrie-pestomayonaise

CLUB SANDWICH VIS
gerookte makreel | gemengde sla | avocado | komkommer | crème fraîche

GEITENKAAS
warme geitenkaas | gemengde noten | honing | notensla

KALF
gegrilde pastrami | krop sla | Amsterdamse ui | tuinkers | honing-mosterd mayonaise

LUNCH PLATEAU supplement € 3
paddenstoelen bitterbal | salade gamba | pomodori kaneelsoep | rundercarpaccio | boerenlandbrood

Ieder broodje wordt gemaakt met grof gesneden brood, je kunt kiezen tussen meergranen of wit.

Alle broodjes zijn te bestellen met huisgemaakte frites en verse mayonaise + € 2,00.

VOORGERECHTEN € 11

RUND
steak tartaar | ei | augurk | ui | peterselie | steak tartaar saus

TONIJN
tonijntartaar | tomaat | zuurdesem | paprika | rode ui | courgette | yoghurtdressing

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | notensla | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise

BOTERVIS
gegrilde botervisfilet | garnalen | appel | limoenkaviaar | kerriemayonaise

OESTER
4 oesters | limoen | tabasco

PLATEAU
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites.

SALADES € 11

GAMBA
gebakken gamba’s | mango | paprika | gemengde sla | cassave | roze peper dressing

KALF
pastrami | gemengde sla | Amsterdamse ui | cornichons | knoflookcroutons | rozemarijnmayonaise

BIET
gele biet | gemengde sla | hazelnoot | paddenstoelenbitterbal | truffelmayonaise

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met huisgemaakte frites of boerenlandbrood.

MAAK JE EIGEN SMAAK

Combineer naar hartelust:
twee gangen – 29
drie gangen – 35
vier gangen – 41

WIJN
ARRANGEMENT

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement.
twee glazen – 9
drie glazen – 13,5
vier glazen – 18

LE BRASSEURTJES

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen! Kleinere porties, helemaal vers. We komen u de kinderkaart graag brengen.

ALLERGIE & DIEET

Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

SOEPEN € 9

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

TOMAAT
pomodori kaneelsoep | geitenkaasstengel

WARME VOORGERECHTEN € 11

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | appel | calvadossaus

TRUFFEL
truffelgnocchi | paddenstoelen | notensla | ei | parmezaan

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

HOOFDGERECHTEN € 20

EEND
eendenborstfilet | koolrabi | zoete aardappel | sugar snaps | hazelnoot | gevogelte jus

RUND supplement eendenlever € 5
gegrilde bavette | truffelboter | rode uien | paddenstoelen | huisgemaakte frites | mayonaise

COQUILLE & VARKEN
gekonfijte buikspek | gebakken coquille | sojabonen | schorseneren | roseval aardappel | knoflookjus

FRUITS DE MER
gamba | inktvis | mosselen | vongole | risotto | peterselie | doperwt | ui | prei | knoflookboter

RODE POON
rode poonfilet | groene asperges | bospeen | aardappelpuree | zeekraal | hollandaise

ROCHEBARON
gefrituurde blauwaderkaas | tomaat tarte tatin | courgette | melous-ui | acetostroop

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen! Kleinere porties, helemaal vers. We komen u de kinderkaart graag brengen.

NAGERECHTEN € 9

AARDBEIEN
aardbeien | wodka-aardbeiensaus | pepertuille | yoghurtijs

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CHOCOLADE
chocolade parfait | witte chocolade schotsen | vanillesaus | slagroomtruffel

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | zuurdesem

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement € 3
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

TAART € 4

CITROEN
citroentaart | eiwitschuim

ROODFRUIT
kwarktaart | roodfruit

APPEL
appelstrudel | slagroom

Alle taartjes zijn te bestellen met bol ijs + € 1,50.

BORREL

BORREL ‘LE BRASSEUR’ €18
dim sum | bitterballen | paddenstoelen | geitenkaas | gamba’s | tortilla chips | amandelen & olijven | boerenlandbrood

VARKEN €8
dim sum | pulled pork | oosterse groente | chilisaus

RUND €8
bitterballen | mosterd

PADDENSTOELEN €8
paddenstoelenbitterballen | truffelmayonaise

GEITENKAAS €8
geitenkaasstengels | honing-mosterdmayonaise

OESTER €3 per stuk
oester | tabasco | limoen

GAMBA €9
gebakken gamba’s | knoflookolie

TORTILLA €5
tortilla chips | salsa | kaas | crème fraîche | chili saus

AMANDELEN & OLIJVEN €5
gerookte amandelen | olijven

BOERENLANDBROOD €4
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie–pestomayonaise

VAN OER-PRODUCT TOT AMBACHTELIJK GERECHT

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je (her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van
je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent geweest dan ken je onze kerrie-pesto mayonaise, je hebt het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heb je geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

download pdf menukaart

download pdf kinderkaart

BROODJES € 8,5

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

GAMBA
gebakken gamba’s | ijsbergsla | limoen | cocktailsaus

CLUB SANDWICH VLEES
kaas | kip | bacon | gemengde sla | tomaat | komkommer | kerrie-pestomayonaise

CLUB SANDWICH VIS
gerookte makreel | gemengde sla | avocado | komkommer | crème fraîche

GEITENKAAS
warme geitenkaas | gemengde noten | honing | notensla

KALF
gegrilde pastrami | krop sla | Amsterdamse ui | tuinkers | honing-mosterd mayonaise

LUNCH PLATEAU supplement € 3
paddenstoelen bitterbal | salade gamba | pomodori kaneelsoep | rundercarpaccio | boerenlandbrood

Ieder broodje wordt gemaakt met grof gesneden brood, je kunt kiezen tussen meergranen of wit.

Alle broodjes zijn te bestellen met huisgemaakte frites en verse mayonaise + € 2,00.

VOORGERECHTEN € 11

RUND
steak tartaar | ei | augurk | ui | peterselie | steak tartaar saus

TONIJN
tonijntartaar | tomaat | zuurdesem | paprika | rode ui | courgette | yoghurtdressing

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | notensla | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise

BOTERVIS
gegrilde botervisfilet | garnalen | appel | limoenkaviaar | kerriemayonaise

OESTER
4 oesters | limoen | tabasco

PLATEAU
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met huisgemaakte frites.

SALADES € 11

GAMBA
gebakken gamba’s | mango | paprika | gemengde sla | cassave | roze peper dressing

KALF
pastrami | gemengde sla | Amsterdamse ui | cornichons | knoflookcroutons | rozemarijnmayonaise

BIET
gele biet | gemengde sla | hazelnoot | paddenstoelenbitterbal | truffelmayonaise

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met huisgemaakte frites of boerenlandbrood.

SOEPEN € 9

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

TOMAAT
pomodori kaneelsoep | geitenkaasstengel

 

WARME VOORGERECHTEN € 11

EENDENLEVER
gebakken eendenlever | appel | calvadossaus

TRUFFEL
truffelgnocchi | paddenstoelen | notensla | ei | parmezaan

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

HOOFDGERECHTEN € 20

EEND
eendenborstfilet | koolrabi | zoete aardappel | sugar snaps | hazelnoot | gevogelte jus

RUND supplement eendenlever € 5
gegrilde bavette | truffelboter | rode uien | paddenstoelen | huisgemaakte frites | mayonaise

COQUILLE & VARKEN
gekonfijte buikspek | gebakken coquille | sojabonen | schorseneren | roseval aardappel | knoflookjus

FRUITS DE MER
gamba | inktvis | mosselen | vongole | risotto | peterselie | doperwt | ui | prei | knoflookboter

RODE POON
rode poonfilet | groene asperges | bospeen | aardappelpuree | zeekraal | hollandaise

ROCHEBARON
gefrituurde blauwaderkaas | tomaat tarte tatin | courgette | melous-ui | acetostroop

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

NAGERECHTEN € 9

AARDBEIEN
aardbeien | wodka-aardbeiensaus | pepertuille | yoghurtijs

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CHOCOLADE
chocolade parfait | witte chocolade schotsen | vanillesaus | slagroomtruffel

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | zuurdesem

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement € 3
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personenCHEF

CHEF
chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

TAART € 4

CITROEN
citroentaart | eiwitschuim

ROODFRUIT
kwarktaart | roodfruit

APPEL
appelstrudel | slagroom

Alle taartjes zijn te bestellen met bol ijs + € 1,50.

BORREL

BORREL ‘LE BRASSEUR’ €18
dim sum | bitterballen | paddenstoelen | geitenkaas | gamba’s | tortilla chips | amandelen & olijven | boerenlandbrood

VARKEN €8
dim sum | pulled pork | oosterse groente | chilisaus

RUND €8
bitterballen | mosterd

PADDENSTOELEN €8
paddenstoelenbitterballen | truffelmayonaise

GEITENKAAS €8
geitenkaasstengels | honing-mosterdmayonaise

OESTER €3 per stuk
oester | tabasco | limoen

GAMBA €9
gebakken gamba’s | knoflookolie

TORTILLA €5
tortilla chips | salsa | kaas | crème fraîche | chili saus

AMANDELEN & OLIJVEN €5
gerookte amandelen | olijven

BOERENLANDBROOD €4
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie–pestomayonaise

MAAK JE EIGEN SMAAK

Combineer naar hartelust:
twee gangen – 29
drie gangen – 35
vier gangen – 41

WIJNARRANGEMENT

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement.
twee glazen – 9
drie glazen – 13,5
vier glazen – 18

LE BRASSEURTJES

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen! Kleinere porties, helemaal vers. We komen u de kinderkaart graag brengen.

download pdf kinderkaart

ALLERGIEËN & DIEETWENSEN

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

download pdf menukaart

Gamba
VAN OER-PRODUCT TOT AMBACHTELIJK GERECHT

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je(her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van
je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent geweest dan ken je onze
kerrie-pesto mayonaise, je hebt het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heb je geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.