Reserveren

Contact

Neem gerust contact met ons op via info@le-brasseur.nl of via 0346 830 382. Wij zijn dagelijks geopend voor lunch, diner en voor een borrel met hapje, van 12:00 uur tot 23:00 uur.

U vindt ons in een rijksmonument uit 1860 grenzend aan het oude centrum van Maarssendorp met een prachtig terras aan de Vecht. Naast ons pand loopt het oude grachtje, een vroegere verbinding tussen Amsterdam en Utrecht.

Le Brasseur heeft een prachtig terras op de Vecht. Dit terras biedt plaats aan circa 70 gasten van waaruit u direct over de rivier de Vecht uitkijkt. De romantische ligging op een houten steiger biedt een mooie gelegenheid om te genieten van het mooie weer. Geniet in de zon van de heerlijke gerechten van onze borrel- en diner kaart.

 

 

Routebeschrijving

VANAF DE A2

U neemt de afslag ‘Maarssen’ en komt zo op de Zuilense Ring (N230). U verlaat deze weg via de afslag ‘Maarssen-Dorp’. Boven aan de afslag gaat u linksaf de Sweserengseweg op. (Bij de rotonde op de Sweserengseweg gaat u gewoon rechtdoor). Aan het einde van de Sweserengseweg slaat u linksaf de Dr. Plesmanlaan in. U volgt deze weg met de bocht mee naar rechts. U komt nu bij een rotonde welke u ¾ neemt (naar links), vervolgens de eerste rechts en na 100 meter weer links naar de Nassaustraat. Na 200 meter slaat u linksaf de Schoutenstraat in, wij zitten na 50 meter aan u linker hand.

VANAF DE A27

Op de A27 neemt u afslag ‘Utrecht-Noord / Maarssen’. U komt dan op de Zuilense Ring (N230). Daar neemt u de afslag ‘Maarssen-Dorp. Boven aan de afslag gaat u rechtsaf de Sweserengseweg op. (Bij de rotonde op de Sweserengseweg gaat u gewoon rechtdoor). Aan het einde van de Sweserengseweg slaat u linksaf de Dr. Plesmanlaan in. U volgt deze weg met de bocht mee naar rechts. U komt nu bij een rotonde welke u ¾ neemt (naar links), vervolgens de eerste rechts en na 100 meter weer links naar de Nassaustraat. Na 200 meter slaat u linksaf de Schoutenstraat in, wij zitten na 50 meter aan u linker hand.

MET DE BUS

Vanaf Utrecht Centraal Station streekbus BBA lijn 120 of 124 – Uitstappen halte Maarssendorp. 5 min. loopafstand van ons restaurant, u loopt richting Maarssen-Dorp.

MET DE TREIN

Stoptrein Utrecht-Amsterdam of Amsterdam-Utrecht, beide halfuursdienst. Uitstappen NS-station Maarssen. Hier kunt u streekbus lijn 36, richting Utrecht nemen – uitstappen ‘Nassaustraat. Echter op zondagen is er een speciaal tijdschema, wat wisselt per seizoen.

Op de hoogte blijven van onze acties